asill3466 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.onlineortak.com zaten öyle olacak tek kişi işi yönetecek diğerleri sermaye koyacan proje için site kuruluyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:18:26 -->-> Daha önceki mesaj 20:14:07 --

arkadaşlar. düşüncelerinize saygı duyuyorum. sizleri anlıyorum. amacımız. zaten rastele önümüze geleni projeye dahil etmek değil. doğru kişileri sececeğiz. sözleşmeler yapacağız. yazdığınız gibi 10 kişiden ayır ayrı ses çıkmayacak. 9 kişi sadece yatırım yapacak. 1 kişi yönetecek. geri kalan 9 kişi eşit bir şekilde karı paylaşacak. eşit diyorum çünkü yatırım bedelleride aynı olacak yani 9 kişide aynı bütçe ile yatırım yapacak. sanırım bu yazı hepinize cevap olmuştur.
Peki o yönetecek bir kişinin ben iyi yönetip kar edeceğini nerden bileceğim yada çalıp çırpmayacağını? yanlış anlamada bu işler öyle kolay değil arkadaşım öyle sitenizde yazdığınız gibi 300-500tl ile olacak ortaklıklarla e-ticaret yapılmaz. En yüksek paketiniz 1000TL 10 ortak olsa 10.000TL ne yapacaksın bu parayla ürünmü tedarik edeceksin? reklammı vereceksin? call center'ınmı ödemesini yapacaksın muhasebecinin maaşınımı yatıracaksın? o sermaye ile sanal posmu alacaksın? bu rakamlarla e-ticaret olmaz arkadaşım anca kendi çapında belki biraz kazanırsın tabii onuda 10 kişiye bölünce uğraştığına değermi bilmem. Sitende bu rakamları gördüğüm için bu rakamlar üzerinden konuştum amacım hevesini kırmak değil ama bana hiç mantıklı gelmiyor.