WebWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bildiğimiz power box bu.

mantığını söyleyim; aracın beynini yanıltarak aracın motoruna daha fazla mazot gönderilmesini sağlıyor. evet performans artışı ve yakıt ekonomisi sağladığı kesin.

ancak öyle yüzyılın buluşu vs değil.

ve esas konu şu bazı araçlara olmuyor. örneğin 1.5 dci 90hp fluence de arıza yakıyor. golf 7 1.6tdi da arıza lambası yakıyor. vee daha olmayan 1-2 model daha mevcut. he çok kısık modda tutarsanız boxu sorun yok. Öyle de ekonomi ve performans çok iyi değil.

Zaten yüzyılın buluşu gibi bir ifade kullanmadım.
Fakat bizim chipte, sizin bahsettiğiniz gibi, o markaya olmuyor, bu marka araçta arıza lambası yakıyor vs. gibi bir durum yok.
Araç ve motor bilgileri eksiksiz ve tam olarak iletildiğinde, aracınıza uygun chip size gönderilecek. Montajlama da düzgün şekilde yapıldığında, herhangi bir problem olmadan yukarıda ki bahsettiğiniz araçlarda kullanabilirsiniz.

Bahsettiğim ürünü, çindeki bir çok firma, imalatını yaparak çeşitli ülkelerde satışını yapmaktadır.

İlk mesajımda da bahsettiğim gibi bir kaç aydır değil tam 8 yıldır bu işle uğraşmaktadır.

Eğer aksini iddia eden birisi varsa buyrun hodri meydan.

Normalde bahsettiğim ürünün sözleşmeler gereği, başkasına satılması yasak.Fakat işin içerisinde abim olduğundan dolayı, ben alabiliyorum.

Bu hizmetten gidip fahiş fiyatlardan yararlanmanız yerine, makul bir fiyattan yararlanmanız için buradayım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:46:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:36:32 --

YavuzSelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma mantığı nedir?

Ürünümüz,hava basıncını, kam mili gibi sensörler aracılığı ile verileri işleyip daha iyi performans ve daha fazla tasarruf için daha iyi hale getirmektedir.
Üreticilerin vermiş oldukları tolerans değerine göre daha fazla performans vermektedir.

Piyasada bu tarz isimlerle bir çok ürünler satışta bulunmaktadır. Hatta bazıları 25 TL gibi komik rakamlara satılmaktadırlar. Fakat bu tarz ürünler düz mantıkla çalışan, yani sadece performans arttıran ve performans arttırırken yakıtı sömüren ürünlerdir. Ya da tam tersi, yakıtı az kullanarak performansı düşüren ürünlerdir.

Bizim ürünümüzü bu ürünlerle karıştırmayın.
Bütün dizel araçlara uygundur.