cheki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size öm de yolladım foruma giriş yaptığınız tarihten önce ancak ilgilenmiyorsunuz. 24 Saat içinde bana geri dönüş gerçekleştirmezseniz şikayet konusu bildirim banlanmanızı ve -trader kullanımı sağlayacağım.
Bak kardeşim yukarıda bu yazıyı yazdın. İşim olduğundan sana donuş yapamadım ama bu iş beni sıkmaya başladı. Sana dunden beri pm atıyorum natro musterı numaranı gonder dıyorum sen gondermıyorsun. Konu ile ilgilenmiyorsun eğer bana 24 saat içinde natro musterı numaranı gondermezsen ben senın hakkında şikayet konusu açıcam ve ilgisiz kaldığın konusunda - trader vericem.
Sana benım işim oldugundan hafta sonu pc basında olmadıgımı anlatmıstım. Pm leri gordugum 06-10-2013, 22:10:50 tarihten itibaren senden natro musterı numaranı beklıyorum. Bana ilgisizsin diyordun ben durumumu anlattım ve işim acil projem var diyip durdun. Sana odeme bilgisi bile göndermedim işin acil diye transferi yapalım istedim ama senin umrunda değil.

Son kez sana pm attım 24 saat içinde natro musterı numaranı gonder ve transferı yapayım. Aksi taktirde - Trader hakkımı kullanacağım!

Foruma her girdiğimde online görüyorum ve donuş yapmıyorsun.