Keyword domainlerdeki sorun hem az hem de süreksiz içerik koyarsak oluşuyor. Bu sefer büyük siteler hem güncellenme sıklığından hem de ana domain trust yüksek olduğu için alt sayfalarla ezip geçiyorlar.

Domainin aramadaki önemi eskisi gibi yüksek değil. Eğer öyle olsaydı bir çok kelimede jenerik.com, jenerik.com.tr ler çok daha yukarılarda olurdu.

Şu arama sonuçlarını incelemenizde fayda vardır.

Örnek 1

Örnek 2

Düşünsene hakkaten makyaj sitesi açacak olsan rekabet edemiyorsun

deviL34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Önceleri tam keywords domainlerle zahmet gerektirmeden iyi sıralamalar yakalarken şimdi tam aksine sonuçlar almaya başladık. Sanki google özel bir filitre uyguluyor gibi. Keywords domaini olanlara tavsiyeleriniz nedir?

Teşekkürler.
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum size.Ayrıca keyword domainle yükselme devri falan bitmedi daha.Tamam etkisi azaldı eskisi kadar hızlı sıralamaya giremiyor olabilir ama hala bence önemli bir yere sahip.Elimde 80 tane keyword domain var hergün çalışmalar yapıyorum bunu gözlemleyebiliyorum.ayakkabimcanim.com/pembe-topuklu-ayakkabilar daha büyük şansa sahiptir demişsiniz ama ben böyle düşünmüyorum amacım tartışma değil sadece fikrimi söyledim çünkü hem alt kelimelere çalışıp hem anasayfaya çalışan biri olarak söylüyorum bunu.