iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yanlisin var. Ziyaretciye hangi site doyurucu gelirse o her zaman ustte yer alacaktir bunu bilir bunu soylerim.

guvercinvideolari.com gercekten guzel bir site olsaydi uzmantv onu gecemezdi. (ornek veriyorum siralamalarina bile bakmadim)

Yani demek istedigim ziyaretciyi gercekten doyurabilen siteler her zaman ustte olacaktir.

abc.com/futbol-oyunlari

futboloyunlari.com

Bana gore futbol oyunlari arayan kisi abc.com a degil 2. anahtar kelimede olana tiklayacaktir. Gercekten futbol oyunlari ile ilgili doyurucu bir site ise zirvede yerini alacagina eminim.
Katılıyorum size.Ayrıca keyword domainle yükselme devri falan bitmedi daha.Tamam etkisi azaldı eskisi kadar hızlı sıralamaya giremiyor olabilir ama hala bence önemli bir yere sahip.Elimde 80 tane keyword domain var hergün çalışmalar yapıyorum bunu gözlemleyebiliyorum.ayakkabimcanim.com/pembe-topuklu-ayakkabilar daha büyük şansa sahiptir demişsiniz ama ben böyle düşünmüyorum amacım tartışma değil sadece fikrimi söyledim çünkü hem alt kelimelere çalışıp hem anasayfaya çalışan biri olarak söylüyorum bunu.