SlaveMX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim düşünceme göre alınan bağlantıların niteliği önemli. Siz diyorsunuz ki linkleri kaldırmak bir çözüm olabilir mi ? Kaldırma işleminin türü önemli disallow etmenin temel mantığında bu yatar. Şuan linkleriniz ile ilgili sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız.

https://www.linkresearchtools.com/toolkit/dtox.php

burası üzerinden linklerinizi dtox edebilirsiniz. Yararsız linkleri yakalayıp disallow edebilirsiniz. Bence şuan yapmanız gereken işlemlerin en güzel bu olacaktır. Linkleriniz arasında doğru ve kaliteli bir link varsa onu engellemek son derece mantıksız olacaktır.

3. soru için şunu söyleyebilirim. Bana sorarsanız söz konusu içerikte yapacağınız değişikler, o değişikliklerin indexlenmesi, yeni alacağınız linklerin seviyeleri, aldığınız link türü gibi değişkenler karmaşık bir işlem bütünü içerisine sokacaktır. Kalitesiz olarak inandığınız linkler varsa süzün. Daha sonra link türü, anchor text, içerik olarak üzerine bir mimari kurun. Bu şekilde bir yapı son derece verimli olacağını düşünüyorum.

Bu söylediklerimi bu güncellemenin hemen ardından yapılması gerekenler olarak algılama lütfen. Bence süreci biraz takip et daha sonra bu şekilde bir işlem yapabilirsin.
Merhaba verdiğin bilgiler gerçekten araştırmayla çıkan bilgiler olarak tşk ediyorum emek vermiş yazmışsın, linkresearchtools.com burdaki araç ücretli birinci soracağım olay bu araç taratılan siteyle alınan linklerin benzerliklerinimi ölçerek iyi kötü ayrımı yapıyor? yoksa, googlede bir parametre arayarakmı bunları belirliyor bilgin dahilinde cevaplarmısın.

Diğer sorum ise buna benzer ücretsiz araçlar varmı varsa nelerdir? linkresearchtools.com burayı ücretli kullanıyomusunuz.