Keyword domaine güvenerek yola çıkma devri bitmiştir. içerikte farklılaşmaya ve çoğalmaya gitmelisiniz.

pembetopukluayakkabimodelleri.com artık iş yapacak durumda değildir.

ayakkabimcanim.com/pembe-topuklu-ayakkabilar daha büyük şansa sahiptir.

CanerDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni açılan siteler artık eskisi gibi değer görmüyor anladığım kadarıyla. Örneğin rekabeti düşük ve 2 kelimeden, 3 kelimeden oluşan bir arama terimine ait direk olarak keyword domain ile site kuruyorum. (niche işi değildir, alakası yoktur). Siteyi sef gözeterek, hızlı, kendi sunucumda, sabit ve paylaşımsız IP ile açıyorum. Özgün 10 makaleyide direk olarak 2-3 güne yayarak giriyorum. İndex aldığında ise 6-7 sayfalarda görüyorum domaini aramasında.

Önceleri bu standartlarda minimum 3. sayfadan girer, maksimum 1-2 aya ilk sayfaya otururdu domain.

Şimdi yeni açtığımız siteler için, yukarıda bahsettiğim standartlarda yani. Ek bir öneriniz var mıdır daha verimli olması açısından.

Ek Not: Bunu 4-5 site üzerinde 1 aydır test ettim. gen.tr, com, org domainleri ile denedim fakat sonuç değişmedi.

Özgün makale girmeyede devam ettim süreçte. Fakat kıpırdama olmuyor sitelerde. Konular az çok yer edinse de, keyword kesinlikle sonuç vermiyor.