site: www.siteadı.com aramasında kafada ana domain yoksa ciddi bir sorundur ama sandbox değildir.

Sandbox olması için info uçması ve site indexinin tamamen silinmesi gerekir.

Genelde düzensiz link inşaası bu soruna yol açar. Yani ana sayfaya çok ağırlıklı link alınıp alt sayfalar yetim bırakılırsa.

Şöyle ki, eğer bu bir kurumsal siteyse çak backlinki ana sayfaya zaten 5 sayfa var. Ama haber sitesiyse, güncelse, her dk ana sayfaya hem de anchordan link gelirse google bu sebeple ana sayfanın trust değerini düşürür. Bu da neticede siteye elveda demek anlamına gelmektedir.

Link alımı çok düzenli yapılmak zorundadır. Sadece ana sayfaya ve sürekli ana sayfaya link almak kısaca aynı çay bardağına bir demlik çay dökmektir. Ortalığı rezil eder. Bardaklara adam gibi doldurmak lazım

Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler. Hayırlı olsun

Bu site neden kelimesinde yoktur sizce?

Şöyle birşey duymuştum

site: (aradaki boşluğa dikkat)www.siteadı.com yani
site: www.siteadı.com

diye google'da arattığınızda site ilk sayfada yoksa filtre veya sandbox'tadır diye duydum. Bu doğru mudur? Çünkü yukarıdaki siteyi öyle arattığımda çıkmıyor.

Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:34:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:30:00 --

Video sitelerinde text içerik az olduğu için olabildiğince özgün başlık, açıklama ve tag girmek gerekir. Bununla beraber video altı yorumlar çok değerlidir. Fake yorum yazmakta fayda vardır.

"İzledim çok güzel"
"Bu ne ya bu ne saçma video"
"Admin bunu mu koydun koya koya"

diye yardırmak işe yarar gerçekten.

En güzeli videoları kendin host etmektir ama imkan yok tesis yok biliyorum

Dışardan video embed ile yükselmek artık gerçekten çok zor bir iş olsa da önce çok bol ve çeşitli içerik sonra alt sayfa bookmarklama, facebook paylaşım ve en son ana sayfaya marka bazlı backlink almak lazım.

Yani ensahanevideolar.com ise sitemiz "video, video izle, komik videolar" diye almayacağız. En Sahane Videolar diye alacağız.

OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir video sitesi açıldı (xyz-film-video farketmez), ilk 2-3 ay da neler yapılmalı ki hit coşsun ?