Bu konu başlığında SEO ile ilgili merak ettiğiniz soruları ciddiyetle cevaplamaya çabalayacağım.

Aklınızda ne varsa aşağıdaki kurallar dahilinde konuya yazabilirsiniz.

1. Bu gönüllü bir "bilgi paylaşım" konusu olup elimden gelen en hızlı şekilde cevap vermeye çabalayacağım. Bu konuda anlayışınızı rica ediyorum.

2. Asla ve asla "özel mesajla" sorduğunuz sorulara yanıt vermeyeceğim. Buradaki amaç yaşadığınız sorunları yaşayan başka insanlara da aynı anda cevap vermektir.

3. "Siteye hacklink kastım ve ilk güncellemede sıralamalardan silindi" tarzı absurd soruları görmezden geleceğim. Kendi yaptığınızın hata olduğunu bile bile yapıyorsanız sonuçlarına katlanmayı göze aldığınız anlamına gelmektedir. "21 senedir sigara içiyorum bu akciğer kanseri nereden çıktı?" diyemezsiniz. Ciddiye alınmaz deseniz de...

4. Evet siz harika bir SEO uzmanısınız ve benim dediklerime katılmıyorsunuz. Size saygı duymakla beraber burası bir bilgi paylaşım konusu olup polemik yaratılacak yer değildir. Kendinize bir konu başlığı açıp doğru bildiklerinizi kamuoyu ile paylaşmakta özgürsünüz. Buna kimse müdahale edemez. Ancak benim düşüncelerime katılmıyorsanız da katılmayabilirsiniz. Bunu bir polemik gerekçesine çevirmeye gerek yoktur.

5. "Sen kimsin de sana sorucaz?" diyen arkadaşlara "r10'a hoşgeldin" diyorum

Herkesin sorularını açık yüreklilikle cevaplayacağım.