Peki hacklink ile alakalı durum nedir?
Şahsın ismi Ahmet. Telefon konuşma kayıtları mahkemeye verildi. İsterseniz sizede bir kesitini atma durumum var. Bu şahıs işlerini Mehmet adında birine yaptırıyor. Hacklink kasılan sitelerde + Gösterilen siteler kendi adına olup çoğunun whos bilgilerini değişmeye çalışmışlar. Ama belgeli kanıtlarda mevcut. Şahıs telefon konuşmasında senın azrailin olcam o siteye bak neler yapacam diyede eklemede bulundu (Son konuşmada) Şuan hala hacklinke devam etmektedir. Korkudan kendı ile alakalı tüm bilgileri silmeye çalışıyor. Bu adamın burda olmamasının burdaki insanlara yararı olur bana değil. İnsanlar yanmasın.
Ben zaten şahıstan tüm kaybımı tazmin edeceğim. Bana siteyi satacağını söyleyen şahıs(20 eylülde oldu konusma) 8 Ağustosta hacklink kasmaya başlamış. Aklınca beni silmeye çalışıyor netten. Yabancı siteleri lamer bilgisiyle hackleyip benim ve kendi linklerini ekleyen ve "biz çok dava yaşadık koç gerekırse senın evinede geliriz diyen" Pavyonda şeflik yapan bu şahsıyet olaya r10 abileri dahil olunca süt dökmüş kediye dönüşüyor. Ben o şahsın suratına dediğim her şeyi buradan da yazarım. İnsan önce ADAM olmalı.
Ünvana gelince benim gibi kişiler emek verip gerekirse 24 saat uyumayıp yükselirken bunun gibi kendini zeki sananlar hacklinklerle insanları düşürmeye çalışıyor. Olay çakallık kıvamındaysa herkesin 2 eli ve yeterli parasıda vardır. Ama emek denilen olay gerekirse on avukat tutulur 5 dolar kazanıp içi acımayan insanlardan 30 40 bin tl tazmınat alınıp hayata küstürülebilir.
Dediğim gibi önce Allah, sonra Devlet. Ha birinin iş yerine girip kurşunlamışsınız, ha hacklink ile sitesini batırmışsınız. Kanun önünde hiçbir farkı yoktur. Bunuda bu şahıs acı şekilde öğrenecek zamanı gelince.
Son olarak şunuda eklemek istiyorum. Bu şahısların hırsızlıktan öteye gidemeyen ünvanları; Benim 3.5 senede Tüm dünyada yayılan ünvanım. Bakalım kimin ünvanı diğerini ezecek sadece sabredilsin ve görülsün.
Ankaradan Sevgilerimle kolay gelsin.