Merhaba;
Yoğun uğraşlar sonucu legal yöntemlerle ve %100 özgün içerik + resimlerle oluşturduğum, hatta araştırmalar yapıp bir kitap oluşturur gibi titiz davrandığım ve sıralamasında 1 numara yaptığım sitem bir Google News kayıtlı çakma portal sitesi tarafından sıralamada altlara atılıyor. Dolayısıyla hitim %70 oranında azalıyor.
İçeriği haber ile alakasız olmasına rağmen bu sitenin nerede hit getiren konu var onları paylaşması ve Google News kaydı ile sıralamada yüksek yerlere gelmesi ne derece adil ?

Bu çakma portalı nasıl Google'a bildirebiliz? İçerisinde +18 magazin haberlerinin de yer aldığı bu sitede ayrıca Google Adsense de kullanılıyor. Ve yetmez gibi sola sabitlenmiş ve sayfayla beraber aşağı yukarı kayan (position: fixed 160x600 reklam da kullanıyor. Bu siteden artık bıktım! Her seferinde haksız hit sağlıyor ve haksız kazanç elde ediyor. Nerelere ne şekilde şikayet etmem gerek ?
Lütfen bana yol gösterin.

Site adı kesinlikle vermeyeceğimden bana siteyi pm at cinsinden şeyler söylemeyiniz. Çünkü bunu yapan belki R10'da kayıtlı biri. Kimseyle tersleşmek istemiyorum.