savunma ;lordumsen
arkadaş birgece beni aradı ve bu site sizinmi diye sordu evet dedim buyrun bende yeni aldım
siteyi nedir yardımcı olayım dedim bizim siteden içerik çekiyorsunuz çekmeyeceksiniz ve hemen kapatacaksınız dendi bende zorla kimseye birşey yaptıramazsınız dedim bahsi geçen siteyi birinden aldım ve 100 lira ödedim dedim ozaman ver hesap numaranı paranı hemen çıkarıcam dedi olur dedim ki zaten site ozaman satış konusuda vardı 1,000 tl den satışta idi buradaki konu para değildir siz satarmısınız 1000 tl lik bir siteyi 100 tl ye maksat sorun olmasın kimsenin kalbi kırılmasındı
havale gelmedi yalan oldu
aradan bir hafta sonra yine aynı ses verin hesap numarasını 100 lira yollayıp alaçağım siteyi dedi yine yolladım hesap numarası yine yalan oldu
sonrakş gün arkadaş ağza alınmayacak ne kadar küfür varsa telefonda sarfetti (kötü söz sahibinin aynen iade ediyorum) sonra farklı bir arkadaş msn ekledi ve sitenin ortağıyım nedir konu dedi aynen anlattım durumu bana böyle anlatılmadı haklısınız dedi sağolsun gitti parasında değilim ama hack vs ile bir bağlantım asla yok yapmadımda ama msnde belkide yüzlerce sizlerden iyi olmasın arkadaş var moralim bozuk oldğunu görünce soranlarda oldu ve anlattım durumu bahsi geçen domainin sahiplerinin bu tür bir sıkıntı olduğunu hackle ilgileniyor olsam r10 da hemen hemen herkesten link alımı yapıyorum neden alım yapayım seve seve konu adalete intikal ederse telefon kayıtlarıda vardır her iki tarafında ifademi veririm..
copy paste ınternette yasak değil bildiğim kadarıyle çok büyük sitelerdende içerik çekiyoruz hemen hemen hepimiz lazım oldukça değerlendirmeyi moderatöre bırakıyorum son kararı onlar versin haksızsam banlanmaya razıyım saygılar..