Merhaba arkadaşlar daha önce birkaç w.r.z sitem vardı ve adsense dışındaki reklam firmalarıyla çalışıyordum. Ve hep adsense reklamı yayınlayabileceğim bir sitem olmasını istiyordum.

Bunun için tamamen özgün içeriğe sahip bilgilendirici bir gezi rehberi sitesi açtım. Yazılan tüm yazılar bana ait. Ayrıca sitemizin forum kısmı var ve üyelerimiz tecrübelerini paylaşıyorlar. Sitemiz şuan 2,5 aylık. Alexa sıralaması 650k gibi güzel bir durumda. Trustrank değeri gün geçtikçe artıyor. Birçok alakalı kelimede ilk sayfa ve ilk 3 sırada çıkıyoruz. Tema olarak kullanıcı dostu bir tema olduğunu düşünüyorum. Günlük ortalama 200 hitimiz var ve gün geçtikçe hızla yükseliyor.Ortalama sayfa gösterimi 4-5. Sayfa ziyaret süresi 4-5 dakika. 2 kez adsenseye başvuru yaptım ilk onayı aldık 2. onayda takıldık.

Onaylanmama sebebi kesin bir dille yazılmamıştı bende maili sildiğim için tam yazamıyorum. Ancak yetersiz içerik, az trafik, özgün içerik, tema fln gibi birşeyler yazıyordu.

Sitemizin temelini aslında başka bir sitemde yazılan makale oluşturuyor. Başka bir sitemde bir makale yazmıştım Tayland hakkında çok talep olunca bu siteyi açmaya karar verdim. O siteden ve o yazıdan siteye linkte verdim ve ordaki yazıyıda bu siteye dahil ettim. Acaba o sitedeki yazıyı silmediğim için kopya içerik görüyor olabilirmi ?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Site adresi : www.taylandmacerasi.com