cheki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size öm de yolladım foruma giriş yaptığınız tarihten önce ancak ilgilenmiyorsunuz. 24 Saat içinde bana geri dönüş gerçekleştirmezseniz şikayet konusu bildirim banlanmanızı ve -trader kullanımı sağlayacağım.

Ne diyorsun hocam sen? Foruma şimdi girdim ve mailini gördüm. Trader lerime bak ne sanıyorsun bır domain için terslıkmı cıkarıcam?

Gönder natro bilgilerini!

Bu ne hırs bu nedir? Şikayet konusu, banlanmanız için bildirim - trader

Dun misafirliğe gittim bugun evime geldim! Biraz anlayış! Tehdit mesajları değil anlayış! İnsanız ve aksilikler oluyor. Pc başına geçemiyoruz. Tehdit içerikli yazı yazıyorsun. Bu forumda herkez bir birine maksimum anlayışı gösteriyor. Sizden bunu beklemiyorum. Siz bana natro bilgilerinizi gönderin. Ben domaini size gondereyim. Bir daha kesinlikle sizinle ticaret yapmayacağım! Her hangi bir domainime teklif verirseniz iptal edeceğim yada çalışmadığım kişiler diye her konuya isminizi yazacağım!

Böyle küçük rakkamlara kaldığı için para almadan domain gönderdiğim insanlar oldu, yazdıklarınıza bakın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:10:50 -->-> Daha önceki mesaj 21:36:42 --

Bak kardesım ben burdayım ama sen yoksun. Demekkı ınsanlar sureklı nette olamıyor.