Son güncellemenin detaylarını keşke okusaydın.
Google işte o 100 kelimelik makalesinde 20 tane konuyla ilgili anahtarı geçirerek "keyword spam content" dediği, anahtar kelime çöplüğü içeriklerle bir yerlere gelmeye çalışanlara karşı önlemini aldı

Yakında onları aramızda görmeyeceğiz.
Her yeni major algoritma güncellemesi geldiğinde bu tarz konular açılır. Alıştık biz
Ne Fark ederki sanki makaleyi google yayınladı
3 günlük algoritmayla 2 günlük seo geçmişi olan birisi'sinin yazdığı kendi izlenimleri. Gerçeklerle pek ilgili olan şeyler değil.
Ayrıca google bir firmaya torpil geçer mi sorunun cevabını sadece google bile bilir. Ama dünyanın en büyük 2 arama motorunu elinde bulunduran bir firma niye torpil geçip kendisini riske atsınki.
Penguen algoritmesı ilk yayınlandığında bir blog 2 gün forex kelimesinde tepede durmuştu. Sonra değiştirdiler, ilk hatfa dalgalanma olması gayet normal. Zaten sektörün alışkanlıkları haline geldi dalgalanma.