Alla alla...

Sözleşme metnini koymaktan bahsedilmiş vs vs vs konu baltalamayın şurda.

https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...vm-269-tl.html

Selçuk bey burada da bahsetmiş.

Alıntı
Satış için Mars Bayilerine erişebilirsiniz.
Mars Bayilerine ulaşamazsanız ben sizi yönlendirebilirim,
Mars Bayisi olmak isteyenler için bana erişebilirsiniz,
SH bayisi olanlar SH den ürünü alıp sözleşme ile satacaklar. SH tutupta gel kardeşim bende dell sunucu dolu öldüm fiyatına senin olsun demiyor.

Arayın SH yi şu donanımı alın bakalım bayii olmadan. O fiyata SH verecek mi vermeyecek mi?

Başkalarının hakkını gözetmek adına ortamı germeyin. SayfaNet nedense SH nin satıldığından beri aşırı bir hazımsızlık çekiyor. Genelde her SH konusuna balta koyuyor.

Selçuk bey konu açtığında gördük neler yazdığını.

Fiyatlar açıklanır, sözleşme sağlanır, donanım alınır. Sıkıntısı olan varsa SH yi arar bayii sizinle mi çalışıyor diye sorar, konu linki gösterilir konu kapanır.

@roots a sorun :P

Benim aklıma takılan konu sahibi neden yer parsellemek gibi gelip haftaya bütün sunucuları paylaşacaz diye boş bir konu açıyor.

Ben buna kafa yordum asıl...

Neyse düzgün bir fiyat çıkarsa bende katılacağım bu tür anlaşmalara.

Mesela yukarıdaki donanım(r210 II örneği) ortalama 3500 - 4000 liraya geliyor maksimum

(299 * 1,18) * 24 = 8467,68 TL
Donanım maliyeti(Yuvarlak hesap) 3500 TL
8467,68 - 3500 = 4967,68 TL barındırma+hat+sağlayan kişinin karı diyelim. 24 aya bölelim:
4967,68 / 24 = 206 TL gibi bir rakam çıkıyor.

206 TL içinde barındırma+100 mbit limitsiz hat + ip + satan kişinin kazancı var.

Düz hesap bunlar.

Tam donanım listesi ve fiyatları çıksın o zaman bakarız.

Şu konulara baltalardan sıkıldım ben açıkçası. Kardeşim düzgünce muhabbet edin şurada. Ortamı germeyin.