Site adresi: avowal.me
Site için istenen fiyat: Net 800 Tl.
Sitenin aylık getirisi: Henüz 0 site
Sitenin açılış tarihi: 21 Eylül 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: İtiraf paylaşım, arkadaşlık sistemi
Günlük hit sayısı: 5
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0/0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 4 ay idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet, yabancı bir siteden alınmış ve lisanslı sistem.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız..
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır.

Arkadaşlar büyük umutlarla açtığım itiraf sitemi satmayı düşünüyorum. Sebebi paraya ihtiyacım olması... Benim elimden gelmiyor bu kadar nakit ve vakit. Sattığım arkadaşa projeyle ilgili tüm bilgileri vereceğim. Siteyi alan arkadaş tam anlamıyla oturtabilecek imkanı bulursa kesinlikle alanında tek olacaktır site.

Siteyi alan arkadaşa;

Dilenirse türkçeleştirme yapılıp verilecek.
Siteyle ilgili tüm projeler anlatılacak.
Kullanım koşulları tarafımdan yazılacak.
Scriptin kullanımı öğretilecek.
Başlangıçta siteyi doldurması için açılabilecek kullanıcıların profil resmi + durum yazısı + isimleri nereden tedarik edilebileceği anlatılacak ve direk kullanıcı verilecek.
Siteye yapılabilecek, gerçek hayattaki reklam fikirleri anlatılacak.

Yani siteyi alan arkadaş benim tüm fikirlerimi almış olacak

http://www.worldaccelerator.com/ tanıyanlar vardır aranızda, dünyadaki sağlam projelerin sahibidir.
Mesela:

doctor.com
lawyer.com
teacher.com
accountant.com
autobody.com
calendar.com
couple.com
diploma.com
engineer.com
fight.com

gibi büyük projelerini biliyorum. Ben bu siteyi açarken domain arayışımda confession.com vardı aklımda bu adamlar almış. O zamanlar domain bomboştu. Şimdi ise bir index atmışlar. Benden çaldılar fikri demiyorum kesinlikle, ama onlarında böyle bir projesi var. Diğer projelerini takip ediyorum uzun zamandır. Bi türlü faaliyete geçiremiyorlar. Bu arkadaşlardan önce bir proje yapılabilir.

Aklınıza takılan bir sorunuz kaldı ise hemen cevaplayabilirim. Alan arkadaşa elimden gelen her türlü yardımı yapacağımdan emin olabilirsiniz. Alacak kişi konya ankara yozgat yada kastamonu şehirlerinden çıkarsa bi ihtimal gelip yüz yüze görüşebiliriz. Ama kesin değil bu nokta..

r10 dışı iletişim: yetgin ahmet 999 @gmail.com