Sanırım burdaki birçok kişinin isteği bu yönde benim konuyu açmamda asıl sebep yaşım daha genç kızların hepsi populer olma derdinde ve bu yolda birilerini kullanmakta bazıları şımarık her erkekle çıkmak istiyor uzun ilişki düşünen yok bu durum ileriki yaşlarda düzelicek mi ? yoksa bazı şeyler hep böylemi kalıcak ?
Ayrılma sebebim bu hocam sürekli mesaj atıyordu bende işmi gereği hemen cevap veremiyordum.Çok sıkı tutuyordu beni elinde olsa beni kuzenlerimle bile konuşturtmucaktı.Zaten asosyel biriyim birde demezmi 10 dan sonra dışarıya çıkmayacaksın diye hiç böyle olsun istemedim hiç
Benimde yaşım daha genç ama gözlemlediklerim den yola çıkarak şunu diye bilirim.
Çoğumluk popüler olma derdinde tabi hepsi değil.
Bazıları sevgili değilde ileri düşünüp kendi ayakları üzerinde durabilmek için cabalayan ASLAN GİBİ ASLAN KIZLAR var.
Yani her yaşta değişiyor insan ben gecen seneki halimle şu anki halimin çok farklı olduğunu düşünüyorum.
Mesela bizlerde PARA kazanacaz daha çok daha fazla diye gideriz ama bi zaman sonra Çok şükür bu da bize yeter deriz aynı öyle diye bilirim.