Erkekler ;

Kendine güveni olmayan kesim : Nefes alsın yeter , ben ne gidicem abi kendi gelsin , ben hazır değilim utanırım , olum bu kız bana bakmaz boşver

Kendine güvenen kesim : Güzel olucak , gereksiz trip atmıcak , çok fazla karışmıcak , çok kıskanç olmayacak , aşırı alışveriş yapmayacak , facebook twitter vs karışmayacak , sevecek sayacak

Kadınlar ;

Kendine güveni olmayan kesim : Kendi gelsin , o çocuk bana bakmaz , o zaten pek düzgün birine benzemiyor (aşırı önyargı) , beni sevsin yeter , sadık kalsın

Kendine güvenen kesim : Yakışıklı olucak , sempatik olucak , karizmatik olucak , bebek yüzlü olucak , parası olucak , geniş omuzlu olucak , arabası olucak , sosyal yaşantısı olucak , zeki olucak , beni taşıyan biri olucak , gözü dışarıda olmucak , mümkünse pes oynamasın , arkadaşlarıyla dışarıya çıkmasın , takılacaksa benle takılsın , sürekli mesaj atsın , ilgi göstersin , durduk yere sarılsın , hediye alsın , sürpriz yapsın , göze hitap etsin ,güven versin , arkadaşlarım bile kıskansın , benle çıkıyorsa hiçbir kızla konuşmasın (kankalarıda dahil) , ne şımarık olsun ne çok sert olsun , espri yapabilsin , güleryüzlü olsun , genel kültürü olsun , bilgili biri olsun olsunda olsun.

Bana göre cinslerin birbirlerinde aradıkları bunlar size göre nedir ? bu kriterler yaşa göre değişik olabilir mi ? mesela +25 yaşındakiler için