CaVeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film sitesi pek özgün bir site olamaz ancak filmin adını degistirirsen ozaman özgün olabilir ) saldırı olabilir yoldan gecenler olabilir gelir gider daha cok erken ama sürekli takip etmen güzel başarılar şuan kı degişikligi hostun bulundugu bölge classlarıyla alakalı olabilir nitekim aynı seyleri baska siteler icinde denedigini söylemissin . hadi bakalım kolay gelsin
Kesinlikle aynen öyle. En iyi nasıl yapabilirim diye çok araştırdım, eski konulara bakabilirsiniz. Sağolsun kimse tek bir kelime yazmadı

Ben de kendi mantığımı aklımı kullandım. Özgünlük açısından tabii ki film adı olarak özgün olmayacaktır. Fakat etiket sistemi ve açıklamada kullandığım <em> <strong> <i> ve açıklamanın, resmin özgün olması apayrı bir etki yapıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:02:32 -->-> Daha önceki mesaj 21:59:36 --

Benden bu kadar

Sayyaç istatistiklerine bakarsanız, hiç beklenmedik bir artış söz konusu. İnanın geçen haftaya nazaran bu hafta sonu 150 200 olabilir diyordum. 150 oldu, 200 dedim 200 oldu 250'yi geçmez dedim. Ama sonunda 500'ü vurdum Allah'a şükür.

Durmak yok, yola devam!!