Yaklaşık yarım saat önce annemlerle eve dönerken bir teyze geldi yanıma, daha önce bizim sokakta oturmuş bir teyze. Ruh hastası torunu var onunla birlikte, yukarıya gidiyorsanız beni de yukarı atar mısınız dedi, birbirimizi tanımayız ama öyle bir süre oturdu sonra gitti sokaktan. Her neyse torunu bindi arabaya sonra annem bindi teyze de bindi zannettim hareket ettim, bi bağırış oldu durdum, sonra teyzenin dengesi bozuldu, sonra düştü kafasını hafif kapının iç kısmına vurdu. Ben korktum arabadan fırladım, el frenini çekmemişim yine bi çığlık falan duydum kim ne dedi hatırlamıyorum, az kalsın arabanın altında kalıyordu atladım el frenini çektim.
Teyzeyi Camiye bıraktım, annem sordu hastaneye götürelim mi falan diye istemedi Camiye gitmek istedi. Kafasında bir şey yokmuş hafif vurdu zaten gördüm. Ancak parmaklarım acıyor diyordu, inşallah soğuktan öyledir bir an önce geçer.
Çok korktum, eve gelir gelmez namazımı kılıp dua ettim ama canım yanıyor.
Burada birbirimizle dostluk, insanlık, bilgi, ticaret gibi pek çok konu konuşuyoruz, internet dostuyuz bir nevi. Sizden ricam lütfen teyze için dua edin.
Ellerim titreyerek yazdım bunları, inşallah bir şeyi yoktur, dualarınızı bekliyorum.
Allah hepinizden razı olsun.