Ne kadar saçma bir konu, eğer oy vermek istemiyorsanız sandık başında bunu uygularsınız. Zamanında darbe yapıldığında kimsenin çıtı çıkamıyor ve darbe yapanlara övgüler savruluyordu. Şimdi devletin başbakanına Yada hükümetine küfürler savurabiliyor ve aşağılayıcı ifadeler kullanabiliyorsunuz ve hala özgür değil, demokrasi yok diyorsunuz.
Darbeci hükümetler gibi işkence Yada baskı uygulanmıyor diye bu kadar gelişi güzel saydırmakda ayrı bir terbiye olayı.
Odatv ve sözcü gibi muhalefet yanlısı gazetelerin Hergün atığı manşetlere bakın, hep ortalığı karıştırmak. Bir günde çıkıp demiyorlar ki şunuda iyi yaptı.
Yok yani bu hükümet gitse yerine kim gelecek CHP mi MHP mi

çok komik valla.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hayran sayfasıdır yazıyor. diyor şimdi ben birtane açsam buradan gidip 1milyon sahte alsam bu sizce başbakanı bağlaması doğru mu ? yani yine atıp tutmak için iyi fırsat çıktı.
ayrıca en son cümlen çok komik

ne zaman gelmişler ki şimdi gelicekler. Ayrıca herkese cevap verme bırak konuşsun dursun.