SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu "sen-ben-o" noktasında tutmaya devam etmenizi hala absürt buluyorum. kiminle nasıl bir iletişimde olduğumu forumdaki mesajlarımdan çıkartamazsınız. sizin pencerenizden benim rakibimmiş gibi görünen birçok kişiyle görüşüp ortak mesai harcamışlığımız var. hala sığ şekilde konuyu irdeledikçe hata yapıyorsunuz.

ben size "dikkatli olmak gerektiğine" dair fikrimi bildirdim. siz de "avukat ve sözleşmeden" bahsettiniz.

ardından dominonuzun taşları devrildi. olay polemiğe doğru ilerliyor. kime neyi kaçtan satacağınızın bir önemi, mal sizin olsaydı, yoktu.

konunun başlığında B firmasının adı yazıyor. malı satan A firması. sormak ve şüpheli yanıt alınca da tepki vermek hakkımdır.

yarın biri gelir, "profilo dcden seçmece 24 ay ödemeli sunucu" der. Desin, aynı mesajlarımı görebilirsiniz.

tepkimi kişiselleştirmeyin.
Siz ilk mesajınız sonra ki benim bu mesajımı okumamışsınız bile çünkü olayları buraya kadar getirmek için. Ben ilk başta size dikkatli olmam gerektiğini söylediğiniz de mesajımın başında tarafınıza Teşekkür ettim : https://www.r10.net/1068015130-post9.html

Sonra ki mesajlarınızı okuyun konuyu kim nerelere getirdi kime cevap hakkı doğdu o kişiye konular da ne mesajlar yazdınız tek tek bulup hatırlatmayayım size ve tüm r10 üyelerine isterseniz. Beni anlamadıysanız yine ilgi ve alakanıza beni düşünmenize teşekkür ediyorum ama gerçekler acıdır bazıları hayalleri başarır bazıları hayalleri başaran kişilerle aynı mesai saatlerini paylaşsa da yerinde seker. Sözüm ortaya üstüne alınan alınsın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:35:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:27:42 --

Şahinnet nikli arkadaş size yazmıştım bu cevabı ama siz mesajı silmişsiniz

Müşteri referansını genelde firmalar vermezler ama 24 ay kirala senin olsun kampanyasından hemen şu an da müşterimiz olan muzafferbilisim.com.tr sahibi günlük vadesiz 24 ay toplam bedeli çek olarak gönderip hizmet almak istedi, bende pazartesi günü sh'in adınıza yapılacak sözleşmesi ile bunu size sağlayabilirim dedim kişiye sitesi üzerinden yada burdan p.m ile arayıp sorup bilgi edinebilirsiniz.

Gelelim diğer sorunuza benim sunucum Türkiye'de hiç bir veri merkezi ile çalışmadığımdan dolayı olmadığını konudaki mesajlarımda da belirttim, ondan dolayı sh'nin sunucuları kampanya da bulunanlar.