SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elinizde olmayan bir ürün serisi,

başkasının ürününü kiralamak da değil, satma sözü vererek insanlardan para toplama hevesi,

sözleşmesi olmayan bir ürün tedariği,

amatörce hodri meydan.

ticari bir yanıt zemini bulamayınca da "şundan dolayı şöyle şöyle" diye laf üretkenliği.

başka şirkete ait bir ürünü bu pişkinliğinize rağmen sizden alacak r10 üyelerine sabır dilerim.

not: r10 üye adınız isterse hacıbayram olsun, bu konuyu kim bu şekilde açsaydı, aynı şekilde yazardım. bir amatörlük daha yapıp tepkimi kişiselleştirmeyin.
24 ay sonra burda kişiler sunucularını aldığında yazdıklarında da amatörcemi değil mi bakalım ne diyeceksiniz. Türkiye'de her firmada her şey olabilir dediğinize hak tamamen veriyorum, ama Telecity bu firmayı almışken avm de ki büyük elektronik mal satanların vitrinde ki teşhir ürünlerini herkeze kakalamak için depo boşaltıyoruz mantığı ile bir kampanyayı yabancı bir firma yapmaz. Ovh hakkında yazdıklarınızı da unutmayın kaç milyon euro luk firma iflas etmez demiştiniz. Sunucularını geç teslim alanlar için.

Kusura bakmayın siz gibi 300-500 sunucum yok neden derseniz bu ilk defa Türkiye ile çalışacağımdan dolayı, daha önce hiç bir d.c ile çalışmadım sadece kişisel işlerim için radore yani sizden sunucu 1 yada 2 defa kiralamışımdır.

Ondan başkasının malını burda satıyorum. Sorun bence oda değil sizin bu firmanın ceo'su ile aranızda ki çekişme yada onun kafasını çok profesyonelce ticari olarak çalıştırıp sektöre aynı yıllarda girdiğiniz halde, siz hala 300-500 sunucu kiralamak için cebelleşirken onun 30 trilyona firmasını satıp şu an orda ceo olarak çalışması sizin bunu çekememeniz gibime geliyor, ve karşınızda onu bulamayınca direk bana sorti yaptınız. Dediğim gibi 33 yaşında ki olgunluk sizde ne yazık ki bulunmamakta.