lafa gelince avukatlar ve sözleşmeleri boşuna imzalamıyorsunuz. ama burada insanlara umut tacirliği yaparken "mağdur olan hakkını mahkemede arar, sizi ilgilendirmez" diyorsunuz.
bu nasıl bir pişkinliktir, yaşım yetmiyor anlamaya.
yazdıklarınızın tümü bullshit -- palavradan ibaret. ortada bir sözleşme yok. muhtemelen size sunulmuş bir liste ve sizin de şifa niyetine "müşterilerimize de sunarız" dediğiniz bir durum var.
size o teklifi geçen satış personelinin 2 yıl sonra orada olup olmayacağı, sizin de bu profesyonellikle "hobi niyetine yaptığınız" bu işi sürdürüp sürdürmeyeceğiniz meçhul.
yeni satılmış bir datacenter üzerinden umut tacirliği, ortada olmayan bir sözleşme, hobi niyetine sunucu işleri..
r10 ciddi bir ticari forumdur. bu hafifliklere yer yok.
Tüm konularda ki mesajlarınızı takip ediyorum sizin hayatınız pişkinlik her mesajınız da öyle ben daha fiyat bile burda belirtmemişken ( demin size örnek 1 adet fiyat harici ) sizin burda bu tür saçmalıklarla ve asılsız suçlamalarla konumda yer almanız bence saçmalığın en önde giden daniskası.
Bu işe sizden önce başladım, şu an hobby yada lobby burası sizi ilgilendirir mi?
Sizin bu forumda aktif rolünüz sadece bu forum sunucusu RH'de host ediliyor sahibinin de rh nin sahibi ile olan arkadaşlığı ve sizinde RH'nin sahibi olan arkadaşlığınız olması nedeniyle her konuda ahkam kesebilme ayrıcalığımı?
Ayrıca konu kampanya haberi konu başında fiyat yada başka bir şey gördünüzmü?
Şu ana kadar kimi kazıklamışım?
O personel dediğiniz bayan 4 yıldır orda, yapılan sözleşme bizi entrese eder çalışanlar değil.
Sözleşme hayali mi değil mi siz kendiniz görmek isterseniz 24 ay sizin sunucu kiralamanızı öneririm fiyatlar cidden güzel. Palavra ise hiç değil ise mahkemede benle muhatap olursunuz.
Buyrun hodri meydan size...