bize "siz de şöyle bir modeli radoreden satın, sizden de alsınlar" gibi bir cümle kuruyorsunuz.
ilgili satış müdürü sizi yetkili kıldıysa, bunu resmi olarak ispat edebilir. ortada sh ile yaptığınız telefon görüşmesinden daha öte bir yazılı sözleşme varsa, buyrun konuya ekleyin diyorum.
insanlara 2 yıl umut tacirliği ile 20-30 tl fazla parasını isteyip olmadık şekilde yarı yolda bırakmak etik değil.
hassas olan nokta, başkasının sunucularının teslim edilme sözü veriliyor olması.
Bu konu da madur kalan olursa sizi yada başkasını ilgilendirmez firmamızı ve bizden hizmet alan müşteri ile hukuksal süreç başlar haklı olan da kim ise yargı kararını verir. Kazancımız 20 de olabilir 5 de burasıda bizim ticarete bakış açımızla eş değer. Sunucu kiralamak isteyenler var onlara sözleşmeler yollanacak onlar konuya yazdığında sizde onlara p.m atıp sözleşme nüshası rica edebilirsiniz. Burda sizinle 2 firma arasında yapılan sözleşmeleri paylaşma gereksinimi duymuyorum. SH telecity'nin artık Selçuk ile olan eski bir anlaşmazlığınız var ise telefonda halledin ltf. konu benim Selçuk'da orda artık bir çalışan firma sahibi değil Ceo. Umarım açık net anlayabilmişsinizdir?