İşte bu yüzden ateistlik artıyor. Kendini "akıllı" göstermek isteyen adamlar moda gibi ateist olmaya başladı.
Çok şükür bizim Allah'ın olmadığını kanıtlamaya çalışma gibi çabamız olamaz çünkü Allah'a inanıyoruz.
Ama inanmayanların her taşın altında bile Allah'ın varlığını arama çabaları olmalı. Yada tam tersini kanıtlama.

Ben Kuran'ı 1 kere okuyorsam onların 100 kere okuması lazım.
Hiç böyle bi ateist görmedim. Çünkü hepsi o kadar zeki ki araştırmaya gerek duymuyorlar!
Şimdiye kadar onlarca araştırmalar belgeseller izledim ateizm'e dair. Ve evrim teorisi gibi hepsi birer teori. Eğer gerçekten düşünürseniz saçmalıklarıda anlarsınız.
Şimdi evrenin oluşumunu düşünelim. Big bang teorisine göre, herşey yoktan var oldu. Yani yokluktan varlık oluştu. Zaman kavramı oluştu, fizik kuralları uzay vs. düşünürseniz daha neler neler. Ve bunların hepsi tesadüfen değilmi?

Tesadüfleri şöyle sıralayayım;
Big bang tesadüfen oluştu,
Maddenin kütleye dönüşmesi tesadüfen,
Oksijen ve hidrojen birleşti su oluştu
Tesadüfen canlı organizmalar,hücre oluştu
O hücre (kısaltarak gidiyorum) balığa dönüştü balık başka canlıya o canlı timsah gibi başka canlıya sonra fareye dinazora maymuna insana dönüştü sonra tesadüfen oluşan "Su" bütün hayvanların ve insanların yaşamı için en önemli maddelerden oldu.

Size şu ayeti göstereyim, bigbang herşey yoktan var oldu diyor ya,
EN’AM 6/101. O, gökleri ve yeri yoktan yaratandır. Zevcesi olmadan nasıl çocuğu olabilir? Oysa her şeyi O yaratmıştır, her şeyi bilir.

Neden einstein gibi adamlar ateist derseniz, benim görüşüm bunların da imtihan olmasıdır.
"Doğrusu biz insanı, imtihan etmek için karışık bir nutfeden (erkek ve kadın sularından) yarattık da onu işitici, görücü yaptık."
Düşününki Allah varlığını kesin olarak gösterse, imtihan olurmuydu? Şu an herkes gökyüzünde Allah ı görse hiç bir ateist kalırmıydı?
Tam olması gerektiği gibi, akıl karıştırıcı insanlar ortalıkta dolaşıyor. Çünkü imtihandayız.

Neyse fazla uzatmayayım konuyu ateistlerin zekasıyla ilgili yapılan yorumu görünce yazayım dedim.