crazycoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://marcamarca.com.tr/real-3d-t-...markaturu.aspx

https://marcamarca.com.tr/free-bull-...tum-liste.aspx

Beyler siteyi haber7.com'da gördüm ürünler gayet güzel gözüküyor, ste hakkında bir bilgisi olan var mı?

Fiyatları da gayet uygun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:47:09 -->-> Daha önceki mesaj 01:34:00 --

Yok mu gören siteyi? Kampanya 8 saat sonra bitiyor...
googleye marcamarca yazsan 35125216 tane şikayet bulursun daha neyi arıyorsunki?

15 gün boyunca sattıkları mountain 3d t-shirtlerin teslimini mal gibi bekledim. crm hattı hiç bir şekilde cevap vermedim inat ettim telefonumu yarım saat açık tuttum, yok! ney se bu gün havana grup'un internet üzerinden numarasını bulup iptal ettirdim işlemi, paramın hesabıma yarın geri döneceğini söylediler. hayırlısı olumsuz bir durum daha olursa buradan eklerim. ama eşşeklik bende elbet, baştan sözlüğe bakaydım başıma gelmezdi bunlar. sinir bozucu durum. ne zaman batarlar diye seyredeceğiz artık.

-- edit: bir çok suser hangi telefon numarasından iade işlemi yaptığımı sorduğu için buraya yazıyorum : 0 212 694 9696 numaralı telefondan siparişlerinizi iptal edebiliyorsunuz. -- firmanın crm numaralarından sonuç almak mümkün değil. --
---------------------
zannediyorum ya battılar ya da zaten insanları dolandırmak amaçlı kurulmuşlar..

bu üç boyutlu tişört dalgasına aldanıp da gözüm kapalı sipariş verdiğim için öncelikle allah cezamı verecek..gitti paracıklar..çünkü sanıyorum bu tişörtler zaten ortada yok zira henüz teslim alabilen bir insan evladı olmamış..şikayetleri görüp de siparişi iptal ettirmek de çözüm değil çünkü para iadesini alabilen bir insan evladı da henüz ülke sınırları içinde söz konusu değil..

her türlü paranızın gideri var bu siteye bulaşırsanız anlayacağınız..

----------------
allahın belası bir alışveriş sitesi. resmen çakma ürün gönderdikleri yetmiyormuş gibi müşteri hizmetlerine de asla asla ulaşılamıyor. bir de nasıl olduysa yaptığım alışverişi bile iptal etmek isterken kredi kartımdan iki kere aynı miktar çekilmiş, şimdi buradaki yorumları okuyunca hiç umudum kalmadı paramı alabileceğime dair. bir kez daha yinelemekte fayda var; allahın belası bir şirketin alışveriş sitesi. sakın ama akın bulaşmayın.
----------------

tam tamına 18 gün sonra 3d tişörtlerimi göndermiş site..

ben hayatımda bu kadar laylon bir şey görmedim arkadaş..yani tişörtü daha fazla görmemek adına içine tıkıştırdığım laylon dia poşeti ağladı "bu laylonsa biz neyiz" diye..

cam bezi bile yapamam cama bir şey olur diye..işte kışın termal içlik kıvamında kullanırız artık, bildiğin bişeriz giyince çünkü..

gitti 100 kaat, kafama sıçayım :/
--------------