inek sutu ishal eder. bir resmini cek koy. ne boyda gorelim. illa inek sutu vereceksen 1 e 1 sulandirarak vereceksin. yoksa ishal yapar oldurur yavruyu. 1 kasenin yarisina ilik sut yarisina ilik su koy. eger cok kucukse yalniz biraktin mi aglar. ustelik 48 saat araliksiz miykleme kabiliyetleri var. cok minikse sutu yalamayi bilmiyorsa kucuk bir siringa ile agzina hafif hafif puskurt. bunu yaparken yavas ol. genzine kacirip bogma hayvani. eger cok kucukse ideal olan 1 aylik olana kadar catmilk denilen yavru kedi mamasindan biberinla beslemek. ama her 2 saatte bir beslemek gerekiyor. bu arada her ogunde 30-40 cc yeter. beskedikten sonra karnina masaj yaparak gazini cikarman lazim, yoksa aci ceker aglar bebek gibi. bir de gazini cikardiktan soinra ilik su ike islatimis islak mendil ile poposunu hafifce ovalaman lazim, kucuk be buyuk tuvaletleini kendileri yapamazlar 1 aylik olana kadar. ben boyle 5 kedi. buyuttum. hele bir tanesinin annesi kardesleri dogumda olmustu. cok kucukse yasatman cok zor olacak. ama denemelksin.
sorun olursa yazabilirsin.
MZ601 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
abi yalnızken miyavlamıyor uyuyor fakat ben yemek için uyandırdığım da miyavlamaya başlıyor fakat eskisi kadar sürekli miyavlaması yok, tuvaletini kutunun içine yapıyor abi, bugün büyük ve küçük tuvaletini kendi yapmış, şuan kedi 1 aylık civarı sanırım. herkes ölür diyor fakat ben çok bağlandım kediye.
birde biberon aldım abi süt ile su koydum içine fakat onuda bir türlü içiremiyorum açmıyor ağzını bir türlü bende zorlamak istemiyorum