Nihayet Adsense e direkt ulaşımın yolu açıldı. Üstelik TÜRKÇE!
Mail ile iletişime geçilmek güzel olacak.

Güncellenmiş destek seçeneklerimize göz atın
Yayıncılarımız bize sık sık şu soruyu yöneltiyor: "AdSense ile nasıl bağlantı kurabilirim?" Sizin de bu soruyu sorduğunuzu ve güncellenmiş destek seçeneklerimiz hakkında bilgilendirilmeyi isteyeceğinizi düşündük:

Google Doğrudan e-posta ile destek
Düzenli olarak haftada 25 ABD dolarının (veya yerel karşılığının) üzerinde kazanan yayıncılarımız için çeşitli dillerde e-posta desteği sağlıyoruz. Bu seçenekten faydalanmaya uygun olan yayıncılar, Yardım Merkezimizin herhangi bir sayfasındaki "Bize ulaşın " düğmesini tıkladıklarında bir iletişim formu bulacaktır. E-postanız, çeşitli dillerde çalışan destek uzmanlarımız tarafından yanıtlanacaktır.
Bize hemen ulaşın .

Bu vesileyle, yararlanabileceğiniz diğer destek seçeneklerinden de ana hatlarıyla söz etmek istiyoruz:

Google Yardım Merkezi
Yardım Merkezimiz, AdSense'le ilgili kapsamlı bir bilgi dağarcığını barındırmaktadır. Konulara göz atmanızı ve aklınıza gelen soruların yanıtlarını aramanızı öneririz. AdSense Akademisi 'ndeki eğitimleri tamamlamak da AdSense konusunda bilgi edinmenin etkili yollarından biridir.
Hemen bilgi edinin .

Google Sorun gidericiler
Çözmeniz gereken bir sorun varsa, Yardım Merkezi'ndeki Sorun giderin bölümüne göz atın. Bu bölümde, yayıncıların en sık karşılaştığı sorunları ele alan bir düzineden fazla sorun gidericiyi bulabilirsiniz.
Sorununuzu hemen giderin .

En son ürün güncellemelerimizden, optimizasyon ipuçlarından ve düzenlenen atölye çalışmalarına katılma fırsatlarından sürekli haberdar olabilmek için sizi Inside AdSense Blog'una abone olmaya ve AdSense Google+ sayfasını takip etmeye davet ediyoruz.