Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 3 harfli olmasını da avantaj olarak görmüyorum.

++ bir çok özelliği de yok gibi.

Yani herkes satış sırasında + bir çok özellik diyor ama ne o özellikler dediğimizde kimse bir şey demiyor.

Bor bir maden türü, bu yüzden durumu değerlendirmek için en değerli madenlerin domainlerine bakmak lazım. Baktığınızda da değerli hiç domain yok.
Şimdi Güzel Kardeşim. Kar Sudur Değersizdir. Bor Madendir Değerlidir. Şimdi Bor Değerli O zaman Kar.net beş lira etmez öylemi? bu nasıl sebep sonuç ilişkilendirmesidir. keşke daha mahir olduğunuz konuda yorumlar yapsanız. domainin sahibinin ismi mahir diye herkes mahir olup yorum yapmasa ne güzel olur

şimdi herkes size balık tutmayı öğretmez. ben size öğreteyim. madem soruyorsunuz nedir bu alan adının değeri o zaman araştırın. son 1 yılda satılan 3 harfli NET domainlerin satış piyasalarına bakın. 3 harf jkl.net gibi domainler bile xxxx TL'nin altında satılmıyor. herkes yanılmış olamaz değilmi?.