empati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam, sağolun.

NOTE 2 kullandım daha önce, arasındaki farklar çok gözle görülür ve aşırı derecede olmazsa olmaz denilecek kadar yüksek değil.

Ekran olarak zaten NOTE 2 ile arasında pek bir fark yok, NOTE 2 büyüklüğünden bile şikayetciydik bu daha da büyük olmuş cebe hiç sığmıyor.

İşlemci ve ram hızı olarak biraz daha geliştirilmiş, yağ gibi olmuş adeta herşey dokunmatik güncellenmiş daha parmak değmeden ısıyı algılıyor.

Ön kamerası geliştirilmiş, şimdilik görebildiklerim bunlar he bir de şarj kullanımı müthiş olmuş normalde NOTE 2 kullanırken 5-6 saat giderdi bana, 5 saattir kullanıyorum daha %70 şarjım gerçekten alınması gereken bir telefon.

Ama NOTE 2 kullananların boşuna NOTE 3'e geçmesini tavsiye etmem, NOTE 2 ile arasında pek fark yok sadece geliştirilmiş o kadar.
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim, aşağı yukarı incelemelerimde bende bu sonuçlara varmıştım. Note 2'nin geçen güncellemeye göre daha sağlam bir güncelleme alacağını düşünürsek yada istiyorsak şimdilik tuzağa kapılmak veya israftan başka birşey gibi durmuyor.

Bu arada şarj konusunda sanırım cihazınızla yada kullandığınız programlarla ilgili bir sorun var gibi duruyor. Ağır oyunlar ve uygulamalar dışında 5, 6 saat gitse sanırım o an satardım. Wireless'li kullanımımda Skype, facebook, twitter, birçok banka hesabı uygulaması, Digiturk Play, Youtube, Tapatalk gibi uygulamalar çalışıyorken yada gün boyu işimden dolayı kullanmama rağmen 2 gün rahat yetiyor. Eğer dışarıda olursam 3G açıksa bu süre 1 güne düşüyor. Wireless'li kullanımda ekran parlaklığının da etkisi muhakkak var tabi, malum kapalı ortamda olunca çeyrek parlaklık yetiyor. Dışarıya çıkıncada3G'ye tam parlaklık binince...

Tekrar teşekkür ederim, hayırlı olsun.