utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iki telefonuda kullanmadım ama 2 çok yakın arkadaşım lumia aldı. Bi tanesinin ekranı durduk yere gitti. Diğer arkadaşımla da dün görüştüm 3.'ye donma problemi yüzünden servise yollamış. Benim tip itibarı ile de hiç hoşuma gitmiyor lumia.
HTC biraz daha iyi gibi heralde
Bu tür problemler her modelde olabilir, benimde arkadaşım iphone 5s aldı, 1 hafta sonra wifisi bozuldu. Htc kullanan arkadaşımda da ekran arızası oldu 2 ay sonra.

Lumia donanım olarak gayet iyi bir telefon, sorun windows phone sadece, uygulama sayısı az, androiddeki rom atma kernel atma kişiselltirme olayları bunda yok, ios gibi onlar sizin için işletim sistemini optimize edip sunuyor, üzerinde oynama yapamassınız. Onun dışında telefon çok seri, takılma donma gibi olaylar olmuyor, rami falan kokluyor nerdeyse.

Öyle çok uygulama olsun oyunlar falan olsun derseniz windows phone da biraz hayal kırıklığı yaşarsınız ama temel uygulamalar olsun internet olsun, telefon seri çalışsın derseniz lumia 925 güzel bir telefondur, ekranı çok iyi tasarımıda şık fiyatıda donanımına göre rakiplerinden iyi.