Hocam siyah kot giyiyorum marka gömlek giyiyorum marka ayakkabı giyiyorum fakat kızlarla konuşmaya başladım aşırı derecede konuşuyorum fakat konuştuklarımın da hep sevgilisi var

Erkeklerden çok sarıyo muhabbetleri daha değişik.
üzerimdeki hiç bir şey marka değil ve telefonum galaxy veya iphone değil ama konuştuklarının sevgilileri de benim gibi
Geçti yani o devir "aaa bunda galaxy s3 varmııış" deyip bayılan kızlar lisede bile kalmadı.
"Tek şey vasıf" üzerinde altın kaplama olsun ama ne yapıyorsun dediklerinde gevrek gevrek " nabıyım yaa bütün gün bilgisayar başında pinekliyoruz webmasterız kızım biz aylık şu kadar para google'dan şu kadar para linkten geliyor backlink aldım onun etkisini bekliyorum inş. daha çok kazancaz " derseniz "hm ok bb" dan ötesine gidemezsiniz.
Ama bak sana/size tavsiye, madem marka marka diye para saçıyorsunuz gidin kendinize güzel bi fotoğraf makinesi orta halli bi lens ( makineyi kaba göstersin yeter

) alın saçı başı dağıtıp birazda paspala yakın giyinip herhangi bir tiyatro ekibi ile anlaşın ve onların oyuncularının ve oyunlarının fotoğraflarını çekmeyi teklif edin ( KIZ GÖRÜNCE DİBİNİZ DÜŞMESİN AMA GİDİP KIZLARI ÇEKİP KÖR ETMEYİN

) artık vasfınız fotoğrafçı olacak ve "cool" olacaksınız onların gözünde..Ses tonu önemli tabi kız isim sorduğunda küçük ibo gibi konuşursanız imkansız