blazeirs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kronik sorunları bizzat yaşamış, gördüğünüz etkilerin etkisinden çıkamamışsınız. Strateji oluşturmak ya da değiştirmek için google'ı kriter almamalısınız. O zaman google'dan bir adım önde olursunuz.

Aslında şu soruyu sormalısınız;
Seo nedir?
Seo neden yapılır?

kritik soruları bulduğunuz an bu iş biter. Bir yandan da konu sahibi arkadaş tekrar teşekkür edeceğim. "Profesyonel Seocu" arkadaşlarımızı buralarda, yardımcı olurken de görmek isteriz. Madem herkes kendine bu kadar güveniyor, dinamizmi arttırmaktan korkmamalıyız.
Atlanılan bir detay var işte bu konuda. Forumdaki SEOCU geçinen birçok kişi, bildiği şeyleri paylaşmak konusunda ciddi bir korkuya sahip. Boynoz kulağı geçerse korkusu var

Yakında SEO kavramı üzerine çok özel bir yazı ile sektöre yeni giren veya istediği verimi alamayan arkadaşlara yönelik bir ön bilgilendirme sunacağım. İki site arasındaki kıyası soran arkadaşın problemi gibi sorunları da ele alacağım o yazıda.