hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci öğretim de malesef durumlar hep öyle bende 2 sene 2. öğretim okudum özellikle bir ara 1,5 hafta aşağı yukarı gece sabaha kadar oturup sabah ortalık aydınlanmaya başlayınca güneş çıkmadan yatağa girer uyandığımda ise akşam karanlık olmuş olurdu. gerçekten insanın dengesi şaşıyor günleri, saatleri birbirine karıştırır oldum.

Çözüm ise uyku saatlerini değiştirmek ilk zamanlar zor oluyor ama özellikle uykudan uyanmak ben genel de alarm kurup kulağımın yanına bırakıyordum yoksa diğer türlü alarmı erteleyip uykuya devam ediyorum.
Değiştirmeye çalışıyoruz bakalım bugün ev arkadaşım zorlada olsa 30 dk sabır gösterip uyandırdı

Zamazing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keske bendede uyanamama sorunu olsa askerdeyim her seferinde isyan ediyom uyanirken gecenin 3u nobet o saatki uyku varyaa cok tatli ***
KUMANLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf bu yüzden ikinci öğretim olduğuma çok seviniyorum.

Arkadaşlar benim uykum çok ağır, evde top patlasa duymam. Geçen sene yurtta kalıyordum oda arkadaşım bütün gece sinek öldürdüm hemde terlikle tavana kaç kere patlattım diyor.Ama ben bunların hiç birini duymuyorum tabi.

Böylesine derin uykunun bir çaresi var mıdır?
Uyku ve ikinci öğretim candır

ArkaCaddeTeam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu yatağımın bir kaç metre ilerisindeki masama koyuyorum, sabah çalıncada haliyle kapatamıyorum Uyuz olup kalkıyorum
Benim çözümüm ev arkadaşı ve 2 alarm kurup birini yakına diğerini uzağa aralarında 1-2 dk oynamak şartıyla O 1-2 dk ne kadar tatlı geliyor.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şık şık olur o durumlar en son dün oldu sabah 9 da uyudum 13 de kalktım hala ayaktayım.

Tek düzelmesi var söyle;

Bu gece ve yarın hiç uyuma ertesi akşam 12 de yat uyu sabah 6-7 gibi kalk gece tekrar 12 de uyu yatak da çok durma uyanınca 5 dk 10 dk daha diye böylece düzelir.
Bugün tam 30 dk yatak sefası sürdüm Erken uyanmayı ondan istiyorum aslında 7.56'da çıktım 8 de ofisi açtım.30 dk yatak sefası arkasından bi sigara yakıp wc'ye girmek = insan yaşadığını anlıyor.

Ipod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de öyle bir sorun vardı.
Babam yaz tatilinde beni erken yatırıp, erken kaldırma antrenmanları yaptırdı ve sabah 8:30 dedim mi uyanıyorum.
Benim kahvaltıyı hazırlayıp ( emekli ) hadi uyan derdi de uyanmazdım Yazın min akşam 6...Daha önce uyanmam