Merhaba arkadaşlar ilk önce konuyu nereye açacağımı bulamadım şimdiden özür dilerim.Eşimin kardeşi doğuda ana sınıfı öğretmenliği yapıyor bu okul gerçekten yardıma muhtaç sınıf alanı 50 m2 dır parça bölük halılarla alt zemini kaplanmış gerçekten içim bir hoş olduğu için bu konuyu acıyorum.
Sizden ricam elinde oyuncak - kitap veya o sınfa göderebilecek elinde boşta duran malzemesi olan arkadaşlar varsa adres bilgisini pm olarak göndereceğim .Artı o sınıfa halı almak en mantıklı yardım olucaktırd diye düşünüyorum sonuçta kış geliyor.Halı fiyatı en uygunundan soruldu sanırım boydan boya kaplama 300 TL diye öğrendim. Daha uygun hali bulabilecek varsa yazarsa sevinirim.Bunun için elinde 5 tl - 10 tl -15 tl - 20 tl gönlünüzden ne çoşuyorsa paypal yada banka hesabına yatırmak isteyenlere pm gönderilecektir.Ve yaptığınız yardımları isim listesi ve fotoğrafları ile yerine ulaştığına dair burada yayınlayacağım.
Konumuz Forum Yöneticisi Tarafından Uyarılarak Kilitlenmişti Uyarısı Dikkate Alarak Konuyu Burada Açtık.
Maddi yardımlarınıza karşılık okuldan size bir yazı gönderilecek. Ve okul yönetimi sizin verdiğiniz parayı nereye harcadıklarını göstermek için faturalarını ve aldıkları eşyaların sınıfa yerleşmiş halının resmini burada yayınlanacak ve bu durumda kimsenin aklında şüphe kalmayacaktır. Pm İle Okul Aile Birliği Hesap Numarası ve Adres Bilgisini İsteyiniz
Para Gönderenler
Adı Soyadı Miktarı
Ce.... Av.... 50TL
En.... Ça.... 50TL
Ve.... Ma.... 10TL
Sa.... Ça.... 40TL
En.... Ko.... 10TL
Re.... Sa.... 20TL
iTouchShine 50TL
Yardımlarınız için teşekkür ederiz Halı temini yapılmış olup verdiğiniz yardımlarlada çocuklar için oyuncak ve diğerler eksikler temin edlip onlarında resimleri koyulacaktır.