Tamam onun bilincindeyim iyi bir site içi ve site dışı seo v.s bunlarında farkındayım kendimden örnek vermek gerekirse ben her alanı iyi degerlendirdiğimi düşünüyorum sosyal medya sosyal imleme backlink v.s bu aysede keyword olmayan zorlu bir kelimeyi bile belli bir zamanda ilk üçe getirdim.Fakat benim aklımın almadıgı bir full kopyala yapıstır seo v.s yok diğeride kendi elle giriyor özeniyor v.s seo varmı yokmu onu bilmiyorum sadece ama durum ortada...
Bu arada bu olay 2-3 ay önce yasanmıs bir olaydır suan siteler kapattılar ikiside ama suan bile buna benzer siteler var.
Kronik sorunları bizzat yaşamış, gördüğünüz etkilerin etkisinden çıkamamışsınız. Strateji oluşturmak ya da değiştirmek için google'ı kriter almamalısınız. O zaman google'dan bir adım önde olursunuz.
Aslında şu soruyu sormalısınız;
Seo nedir?
Seo neden yapılır?
kritik soruları bulduğunuz an bu iş biter. Bir yandan da konu sahibi arkadaş tekrar teşekkür edeceğim. "Profesyonel Seocu" arkadaşlarımızı buralarda, yardımcı olurken de görmek isteriz. Madem herkes kendine bu kadar güveniyor, dinamizmi arttırmaktan korkmamalıyız.