Merhaba,
WP site kurulumu, SEO eklentilerde istenilen düzenlemeleri yapabilecek, verilen makaleleri bloglara istenen düzende ekleyebilecek, gerektiğinde sosyal medya sitelerinden üye kaydı açabilecek ve benzeri birçok konuda bana yardımcı olabilecek kişi veya kişiler aranıyor.
İşe alınan kişiye günlük işler sabahtan verilecek ve kaç saat sürdüyse bana harcanan saat belirtilerek ödemeyi ertesi gün sabah haftasonu olursa da pazartesi günü sabah banka hesabına yatırılacaktır. Saat konusunda karşı tarafa karşı güvensizlik fark etmediğim sürece uzun süreli çalışma sağlanacaktır.
Eğer tamamen boş ve evden çalışacak birisi iseniz daha farklı bir maaş modeli konuşabiliriz yada akşamları ek gelir olarak düşünebilirsiniz.
Tek istediğim işlerin zamanında teslim edilmesi. Eğer o gün o iş yapılamayacaksa belirtilmesi lazım ki işler sarkmasın.
Saatlik olarak düşündüğüm ücret: 8TL'den başlayarak işe verilen özene göre ve verimli çalışmanıza göre artacaktır. Gerçekten artacaktır ama bu miktar 15'i geçmeyecektir. (Hafta'da 5 gün 8 saat çalışan ve 1000 TL maaş alan bir kişinin saatlik çalışma ücreti 6.25 TL dir.)
Bütün detayları verdiğime inanıyorum. Eğer aklınızda takılan sorular varsa sorabilirsiniz. Sizden başvuru için beklediğim : kendinizden, şuan çalıştığınız işten, okuduğunuz okuldan, yapabildiklerinizden, yapamadıklarınızdan, daha önce ki çalıştığınız işlerden, günlük kaç saat çalışabileceğinizden vs. anlatabileceklerinizi 1-2 paragrafla bana mesaj olarak göndermeniz.