Katılıyorum. Blogger ya da Wordpress tabanlı paravanlar çöplük oldu. SOsyal sistemlerden bunu yapmak gerekiyor. Hacklink'in iş yaptığı günümüzde aslında ne kadar fayda beklenebilir elbette bilmiyorum
Sosyal da yakinda çöp olur olduda daha nefes aliyor.
Hac.link ne beklene bilirki demisin. En basidinden olay ca yazaoim su anda cepteyim yazim hatalari olabilir
Bir ****** sitesi acilsa veya xyz populer bir kelimede kafaya hack.linklerle getirilse. Zaten parayi vurursun. Sonrasi tip bani veya dusurur onemli diyol dusursun zaten o arada kaldirmisjn parani. Su anda o zihniyet var.
İstanbul ****** vb. Kelimede ****** sitesi googlede gel 1. Sayfaya bak ne oluyor

yasandi kanitlandi

1 aylik ilan olmus 750 tl lerde 10 ilan alsan ki daha fazla alirsin minimumdan bahsediyorum. O sitwye sen ne harcadin ki gelire bak gidere bak sevgili arkadasim ethicwebmaster sabahlara kadar ozgun yazi yazssin link alsin tanitim yapsi n yardirsin ee obur adam bunlari 1 tikla yapiyor ne olaaxak kazanc senden fazla. Gider senden az. En onemlisi zaman ayirma yok sen saatlerce ugrasirken bir .tx le is bitti .vb .vn. dahada uzar gider
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:06:58 -->-> Daha önceki mesaj 16:04:47 --
Google'ın kötü olduğu yok. Özgün içerik ile artık bir yere gelmek eskisi gibi kolay değil. Sitenizin hızlı olması ve en önemlisi istikrar yakalamanız lazım.
Katkisi illaki var ama karsindaki rekabet ettigin site veya siteler illegal is yaparsa sen istersen
Kursunsuz benzin e cek ne fayda