Paravan blog çalışmalarına da yavaş yavaş başlamnak gerekiyor sanırım.
Eskiden desen haklisin derdjm simdik blogerlar bile copluk oldu. Illaki blogerin buyuk faydasivar. Birde link agi yaparsan cok etkisi oluyor.
Google osursa biz zarar ediyoruz.

bizler hacklink vb. Birakmassak google bizi hep buyle oynatir. Siralamayi illegal degistiren bizleriz hacklink vb. Ile google ne yapsin 2013 teyiz hala hhack.link is yapiyor
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:54:19 -->-> Daha önceki mesaj 15:50:41 --
Kesinlikle hocam. Ben şahsen özgün içeirk ve paravan blog yönetimini iyi yaptığım için bu alanda çeşitli atılımlar yapmak hedefindeyim. Umarım başarılı olacaktır. Ancak daha uzun bir süre bekleyeceğiz gibi de görünüyor

Hayırlısı herşeyin
Paravan blog ve ozgun icerik ve kisi sitene geldiginde bir konuda bir konuya atladiktan sonra sikinti yok bazi sitelerde gorduk. Bilmem kac yuz icerik var. Düzen yok düşün ben bi siteye girdigimde nelere dikkat ederim ne benim ilgimi çeken su su olsa su olabilir vb. Siteye giriyoruz. Cikmak icin x tusunu bulamadigimiz siteler var onjn gibi miluon siten llsa ne eder duzen trertip olmadan .