AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternette bir suru pdf paylasıyolar zaten, hıc mı googlea yazmadınız cıkmıs sorular dıye?
Yazdımda İlk Sayfadakiler Satış Linkleriydi.Detaya İnmedim.Biraz Armut Piş Ağzıma Düşcüyümdür

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:05:18 -->-> Daha önceki mesaj 14:04:25 --

Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde bütün sınav soruları ücretsiz olarak bulunuyor. Buradan kendiniz de çıktısını alabilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz ildeki herhangi bir fotokopici de bile sorular vardır. Hiç biriyle uğraşamam derseniz o zaman size kalmış.

Sınava faydası olur mu ? Eh işte... Bunlara ek olarak biraz konu çalışın zaten geçer notu alırsınız.
Teşekkürler Hocam.Attığınız Link T.C 'Mi Kabul Etmiyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:05:18 --

Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben geçen sene aof kursuna gıttım bu yıl da son senem. Gecen sene harıc ondan oncekı seneler kesınlıkle ısıne yaramaz. Yani aynı sorular mutlaka denk gelebılır ama eskiden geçmiş yıllardaki sorulara bakıp geçme olayı yok. Aynı sorular yok. Benim size tavsıyem yıne de kıtaptan bakmanız. Kitaplar çok guzel. Önemli yerleri bold olarak yazmışlar bir çok kitapta zaten. Ve özet kısmı da mevcut. Yani kitaptaki unıte sonu sorular ve özetlere bakmanızı onerırım en azından + az biraz o bold yazılı yerleri.
Hocam Çok Fazla Kitaba Bakma Fırsatım Olmuyor.Birde Kitaplar Kalın Kalın.Napıcam Bilmiyorum.Birde Kitaplarda 1 2 Diye Ayırt Etmişler Neden Acaba.Sıkıntı Çıkarmı? Yani Siyasi Tarih-1 Gibisinden Bazılarında Bir Yazıyor Bazılarında İki