Sana şöyle söyleyeyim kimilerine göre internetten para kazanmak helal değil alın teri yok diyorlar. Kimine göre tam tersi bu konu hep tartışılır. Çünkü herkesin bakış açısı farklıdır.
İlahiyat fakültesi 4. sınıfta okuyan bir kardeşimiz var çok terbiyeli ahlaklı 5 vakit namazında ama yabancı xyz siteleri var, ona sorsan ben emek sarfediyorum bunun bir haram kısmı yok diyor. Ama diğer bir arkadaş tam tersini savunuyor.
İçin rahat etmeyecekse girme işe haram helal her noktada var günümüzde oralara inmeye kalkarsan senin upload ettiğin videolara gelinceye kadar gün içinde kim bilir nekadar çok hatalı iş yapıyorsun günaha giriyorsun. Tabiri caizse +18 video yüklemediğin sürece harama girmezsin derlerde senin gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle yap, insanların seni yönlendirmesini pek umursama.
Yukarıda bahsettiğim ilahiyat öğrencisi aylık 12 - 16 bin kazanıyor ve 1 senedir bu böyle o paradan öğrencide okutuyor, camiye yardımda yapıyor her ay huzurevinede gidip bağışını yapıyor. Oda onun düşüncesi adamın geliri düşmüyor hiçbir şekilde,
sen kazandığın paranın zekatını verdiğin sürece gelirin hep artacaktır diye düşünüyorum.