Bu son güncellemeden sonra kafayı yemeye başladım sanırım. Hadi ben yedim bir kaç arkadaş takip ediyoruz, hepimiz birden kafayı yemek üzereyiz.
Güncellemeden önce neredeyse tüm kelimelerinde kafada olan bir sitem, güncellemeden sonra uçtu. 10 anahtar kelime grubu düşünün.
Güncelleme öncesi:
Örnek anahtar kelime: webmaster forumu, webmaster forumları, webmaster forum
Sonuç:
webmasterforumu.domain.com
www.domain.com/webmaster-sitesi https://www.domain.com/konu/en-iyi-w...er-forumu.html İlk 3 sırada idi domainim ve sonuçlar bu şekilde idi.
( hiç reklam çalışması yaptırmadım, blog tanıtım v.s yapmadım, spam namına hiç birşey yapmadım, hacklink denilen şeyin yakınından bile geçmedim )
Hadi buraya kadar herşey normal: Haftada 2 kere webmaster forumu aramasında ilk sayfaya geliyorum, 7 8 saat sürmüyor, sıralamada bile yokum. Bırakın onu, sayfa titlesi ile aradığımda bile çıkmıyorum. Sonra kendimden şüphe ediyorum, hayal mi görüyorum, yoksa şizofrene mi bağladım diye.Bu şu 1 aylık sürede 3 4 kere tekrarladı.
Webmaster araçlarında herhangi bir bildirim yok, sitemin infosu var, domain 1 yıllık.
Ve işin ilginci, 10 tane kelimeden sitem sıralamalarda bile gözükmezken, 1 tane kelimem güncellemeden önceki olduğu yerde duruyor.
Kafayı yeme faslındayım, saygılar selamlar.