PcAjan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravan bloglarım aynı e-posta adresinde kayıtlı. 10 adet blogger, 5 adet wordpress diğer 7 servisten de 1'er adet var.

Blogger'de olan siteler hepsi tek bir e-posta adresine kayıtlı. Bu sıkıntı yaratır mı?
Ne olacagını bence kimse kesin olarak bilmiyor. Yabancılardan bazıları google domain bazlı olarakda algılamaya başladı demekte(.blogspot.com .wordpress.com) . Burada sizin yakalanmanızı hızlandıracak şunlar olabilir.

1.Aynı içerik ağı? Aynı Anchorlar link (10 blogspot sana link veriyor) (Herşey aynı veya benzerlik oranı çok mu yakın birbirlerine)
2.Blogspotlar veya wpler bir başka sayfadan tekrar sana link mi verecek?
3.Bu bloglar doğalmı varmı öneren bağlantılar? Varsa Diğerlerinede aynılarımı gidiyor Yoksa Hepsi Aynı link türevlerimi alıyor standart 10 ar adet Yoksa bu bir piramit mi?
4.Aynı WMtoolstalar,(Otomatik tabiki)
5.Bunlar içeriklerde tek linkmi veriyorlar oda sanamı gelecek? Başkaları yokmu ? Yani Bir blogspot diğerine değil başka adresler gibi.

İşin özü olabildiğince fark yapılmalı. Ağı google anlamamalı.