Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar facebook grubuma eklemek için forumda fake porfiller alıyorum bu fake porfilleirn arkadasları canlı olsun yeter diyorum. Mesela bir bayan adı ile eklenmis 1000 arkadası olan kişiler gibi...
Dün birinden 10 adet profil aldım. Sanırım bir uygulam var ki profillerin maillerini ve sifrelerini şahsa gonderiyor. Ben de bu profillerin birine girdim olur da arkadaslık istekeleri varsa onalarıda kabul edeyim de kişi adedi çoğalsın dedim. Ödemeyi yapmadan önce telde gorustum. şahsın teli halen bende. Ödediğim fiyat belgelidir. 2. profile girdiğimde baktım ki 10 dak once paylasım yapmıs ve kontrol ettiğimde tel numaraları ve herşeyi gercek kişi hemen profilden cıktım. Diğerlerine de girmedim.
Daha önce boyle bir olay başımdan gecmişti. Bir face sayfasında birisi profil dagıtıyordu Ama ozaman mail adresleri ve sifrelerini de veriyordu. Hotmail adresine girip dağıtan şahsın yeniden porfile girmemesi için sifresini değiştirmiştim. Bu konu ile ilgili savcılıkta ifade vermiştim. Hotmailden ip m ile belirlenmiş. Kişinin özel hayatına girmek ve sifreni değiştirmekten dolayı, değiştimeseydim bişey olmayacakmıs sanırım. Bu sefer hiçbir değişiklik yapmadım. Profiller halen elimde. Girdiğim porfillerin sahiplerine ulaşıp konuyu aktarayım dedim kişileri bulamadım.
Şimdi ne yapmalıyım. Savcılıktan yine bu konu ile ilgili çağrı olursa diye önceden ne yapmalıyım. Bu arada başkalarının başına gelirse diye bu konuyu açmış bulunmaktayım.

Kimden aldınız profilleri ? Hack profil satmak suç ve sınırsız banlanma sebebi.