gunix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinde dediğiniz gibi ürünler hakkında kullanıcıların yorum yaptığı kısımlar mevcut. Yaptığınız çalışmalar için destek vermeye devam edecek misiniz? Çalışma sizin elinizden çıktığı için sonradan gelen biri konuya sizin kadar hakim olamayabilir.
Yok hayır destek veremeyeceğim. Temaların sadece HTML'leri şu anda satışda. Wordpress versiyonları Soft Disabled konumuna aldım. Alan kişinin Tema dosyaları içinde PSD'leri mevcut, bu PSD'lerden yola çıkarak tüm temaları baştan Responsive olacak şekilde yeniden kodlaması gerekiyor. Avanatajı şu; temalar yayında olduğu için sadece Update edecek, ve ön izleme aşamasını ciddi problem yoksa Reject olmadan geçebilecek.

Account satışındaki asıl Avanataj, tabikide temalarımıda devrediyorum o kısım ayrı ama, önemli olan %70 komisyon kazanması. Normalde %50 ile başlar ve %70 olması için 75.000 dolarlık satış yapılması gerek. Alan kişi sattığı her temadan %70 kar elde edecek. Wordpress temalar biliyorsunuz artık minimum 45 Dolardan başlıyor 60 Dolara kadar çıkıyor. Soft Disabled olan bir temam 2018 adet sattı. Fiyatı 45 dolardı.

Diğer avantaj ise 400'den fazla ürün aldım. Bunlar içinde en önemli kısım Codecanyon'dan alınmış çoğu extended lisans olan kodlar. Responsive slider, Menüler, efekler, Css kodları. Tüm bunlar sürekli güncelleniyor. Ve extended lisanslı olduğu için rahatlıkla tema yapımında kullanılabilir.

Destek verdiğim konular:
Eklediğiniz bir tema reject olursa, sebebini ve yapmanız gerekenleri harfiyen anlatırım. Skype üzerinden, Envato kurallarını, tema eklemek için izlenmesi gereken adımlar, Neden Reject olabileceğini ve Reject olması için uygulanan kuralları yazabilirim.