Şu an Core i7 2600 - 16 GB ram li bir sunucudayım. Çalıştığım firmanın ilgisinden son derece memnun olmakla birlikte sunucudaki sık sık olan anlık kesintilerden bir türlü kurtulamadık. (2 yıla yakın zamandır çalıştık kendilerine teşekkür ediyorum)
80 K civarı hitim varken maalesef şu an 15-20 K civarındayız, fakat zamanla eski hiti yakalayacağımızı düşünüyorum.
Sunucu yönetiminden anlamadığımı belirtmeliyim. Destek konusunda kolay ulaşılabilir ve sorun çıkarmayan,uzun süre çalışabileceğim, büyük forumlardan referansı olan, bilinen-güvenilir bir firmadan sunucu almak istiyorum. Taşıma işlemi de dahil.
Düşündüğüm sunucu;
2 TB bw yeterli, 8 çekirdek işlemcili, E3 işlemcili 16 GB ramli mümkünse ssd diskli TR lokasyonlu bir sunucu. Bu özellikleri biri önerdi anladığımdan yazmıyorum.
Telefon iletişimi kesinlikle olmalı. Anlaşmaya varmadan önce detayları telefonda konuşmak istiyorum... Sunucu ve fiyat bilgilerini konu altında alabilirsem sevinirim. Saygılarımla.
Not: Kullandığım scriptler güncel ve legaldir. Gereksiz eklentiler kullanmıyorum. Çok sql sorgusu var sorun sende deyip işin içinde çıkacaksanız teklif sunmayınız lütfen. Ben kendi tarafıma düşen optimizasyonu yapığıma inanıyorum. Sunucu tarafından yapılacak optimizasyondan anlamam. Hız ve stabilite istiyorum #herkes istiyordur