Incubus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam son zamanlarda Türkiye için exoclick arttırmıştı; ancak tık oranını düşününce Plugrush iyidir hala bence.
tık sayımları Türkce içerikli siteler dahi olsa oldukca iyi hemde oldukca. TR siteleri için az oran veriyor dogrudur ama yabancı isteler için hiçte kötü bir oranı yok.

greenman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobile reklamdan artık hangi şirket olursa olsun tr hiti için geçtiğimiz aylarda kazandığımız yüksek kazançlar bitti. Bu sorunun kaynağı Turkcell'in yaptığı düzenlemeler
mobile reklam koyayım bakalım ne kazandırıyor TR içerikli siteler için? yabancıda oran iyi.

foxfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık eskisi gibi kazandırmıyor iyi kazandıran firmalar varmı bildiğiniz?
Türkce içerikli siteler için dogrudur eskiye oranla %10 %15 az kazandırıyor ama yabancı hitli sitelere yine iyi oranlar veriyor bence.

son olrarakta adamların sayımları gerçekten iyi resim sitem var 2 k civarı adamlardan günde nerdeyse 1k tık alıyorum içerik türkce olmasına ragmen.

OzYy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi günler hocam ***** site açmayı düşünüyorum yabancı içerikli olacak haliyle yurt dışı kaynaklı ziyaretçi bulunacak son zamanlar plugrush'un bayağı kötü kazandırdığı yazıyor acaba bunu hakkında görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.
kardeşim yazdım çokta kötü oranlar vermiyor istersen bir dene , denerken refimden yada refimden olmasada istedigin gibi soru sorup elimizden geldigi adar yardım ederiz

bol kazançlar.