instagram 1 günde 10bin içerik çekmeye - ayrıca yorum v.s. için o kadar token vermez. facebook bile günlük token sayısını 250 ye düşürdü.
Yeni hesaplarda 100 eski hesaplarda 1000 adet kişi takip edebiliyoruz.
Az önce test ettim. 12 saatte bir sıfırlanıyor. Yeni hak veriyor.
Yorum olayına gelince 1,2 yabancı forumda gördüğüm kadarıyla takip eden sayısı %30 yorum + beğeni şeklindeymiş.
Yani 10K takipçiniz varsa 3000 yorum yazabilir beğeni yapabilirsiniz.
Bu arada bu konuyu buraya açmadan önce bu işi yapanların olduğunu bildiğim için yazdım. Yani sadece yazmış olmak için konuya yazmazsanız sevinirim.
İstediğim özellikler belli. Sadece Süre ve Fiyat teklifi verirseniz sevinirim.
1998 'dan beri bu sektördeyim olmayan bir yazılım istemem kimseden

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:10:08 -->-> Daha önceki mesaj 22:07:27 --
instagram 1 günde 10bin içerik çekmeye - ayrıca yorum v.s. için o kadar token vermez. facebook bile günlük token sayısını 250 ye düşürdü.
1. sorum şu hocam siz 1 hesaplamı bütün kullanıcıları takip ediceksiniz. kendiniz demişsiniz ama ayrıntı var 5 hesap eklerseniz atıyorum günlük 10 tane takip olsun 50 tane takip yapacaksınız ama ayrı ayrı tek hesap 50 kişiyi takip etmicek. yani 1 hesap için aldığımız erişim kodu o hesabı yönetir.
Bir fizibilite yapmadan fiyat ve süre veremem istedikleriniz tam olarak almam gerek.
- Birden fazla hesap ekleyebilmem gerekli. Yani 50 hesapda ekleyebilirim sisteme. Takipçi ekleme limiti dolduğunda diğer hesaba bağlanacak oto.
Senin verdiğin linkdeki hazır yazılım bu işlemleri yapmıyor olabilir.